Niets dat zo diep en direct raakt als de menselijke stem. Zeker niet als het een veelvoud van stemmen is, geschoold tot perfectie en gevoed door diepe emotie. Het Vlaams Radio Koor is zo een te koesteren vat vol emotie: gerekend tot de Europese top, geroemd om zijn authentieke interpretaties, met één duidelijke focus: muziek brengen die het publiek raakt.

En het is dat publiek dat voor dit programma aan het stuur zit. Je leest het goed: jij mag beslissen wat wij zullen zingen. We putten uit een breed repertoire, met bekende klassiekers en meer recente parels, met ingetogen ontroering of uitbundig gejubel, maar steeds met de Stem centraal.

We zijn gul en vrijgevig aan het eind van het seizoen, mis deze kans dus niet om jouw favoriete werk in deze Tournée Vocale te stemmen!

Het stemmen kan vanaf 1 oktober 2018 via deze site.

Bart Van Reyn

Flagey, Heilig-Kruisplein, 1050 Brussel | +32 2 641 10 20