Vlaanderen Feest – Brussel Danst!

Brussel ligt Brussels Philharmonic – hoe kan het ook anders?! – nauw aan het hart: hier repeteren we dag in dag uit, hier brengen we onze concerten, hier willen we het publiek verwennen met de mooiste symfonische muziek.

Op 11 juli trekken we dan ook wat graag de stad in, om tijdens de Vlaamse feestdag Brussel nog meer in de kijker te zetten en nog anders te laten beleven. Brussel danst? Brussel speelt en zingt en maakt muziek!

Het programma wordt verder uitgewerkt met Muntpunt. Meer info in de loop van het seizoen.

Yves Segers

Brussels Philharmonic

orkest

Brussels Philharmonic werd in 1935 opgericht door de Belgische openbare omroep (NIR), en concerteerde in de loop van zijn bestaan met internationale topdirigenten en -solisten. Het orkest heeft een uitstekende reputatie voor het creëren van nieuwe composities, en werkte samen met wereldvermaarde componisten als Bartók, Stravinsky, Messiaen en Francesconi.

vanaf gratis

Grote Markt, 1000 Brussel | +32 2 278 11 11